Mathias Dahlgren kokbok; Mathias Dahlgren; 2001
Mathias Dahlgren kokbok; Mathias Dahlgren; 2001

Mathias Dahlgren kokbokUpplaga 1

av Mathias Dahlgren

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2001
  • ISBN: 9789151838076
  • Sidor: 224 st
  • Förlag: Prisma
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Mathias Dahlgren är Sveriges enda "världsmästare" i matlagning! 1993-1996 var han medlem i ett framgångsrikt svenskt kocklandslag och blev utsedd att representera Sverige i Bocuse d'Or 1997. I konkurrens med de främsta kockarna från världens stora matnationer vann han tävlingen. Idag driver han sin egen krog, Bon Lloc, i Stockholm. Det här är dock inte Bon Llocs kokbok - även om det finns inslag av Estilo Nuevo Euro Latino - utan snarare Mathias egen, personliga kokbok. Kokkonst är inget hokus pokus utan bygger helt enkelt på ingående kunskap och kärleksfull omsorg om råvarorna, sunt förnuft och en egen utvecklad smak. Det handlar också om att våga improvisera, pröva nya idéer och utmana. Här hittar du några ganska komplicerade recept som kräver tid och precision i hantverket, men framför allt många enklare, för att inte säga självklara, recept på hur man utvinner det allra bästa ur sina råvaror. Gemensamt för dem alla är att resultatet blir mycket gott!

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Mathias Dahlgren kokbok (2001)

I april 2001 släpptes boken Mathias Dahlgren kokbok skriven av Mathias Dahlgren. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 224 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Prisma.

Köp boken Mathias Dahlgren kokbok på Studentapan och spara pengar.

Referera till Mathias Dahlgren kokbok (Upplaga 1)

Harvard

Dahlgren, M. (2001). Mathias Dahlgren kokbok. 1:a uppl. Prisma.

Oxford

Dahlgren, Mathias, Mathias Dahlgren kokbok, 1 uppl. (Prisma, 2001).

APA

Dahlgren, M. (2001). Mathias Dahlgren kokbok (1:a uppl.). Prisma.

Vancouver

Dahlgren M. Mathias Dahlgren kokbok. 1:a uppl. Prisma; 2001.