Myter om mat; Stephan Rössner; 2013
Myter om mat; Stephan Rössner; 2013

Myter om matUpplaga 1

av Stephan Rössner

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2013
  • ISBN: 9789153439127
  • Sidor: 205 st
  • Förlag: Ica Bokförlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Har du också fått lära dig att det är farligt att bada direkt efter maten? Eller att barn blir hyperaktiva av socker? Så är det inte, enligt professor Stephan Rössner. I den här boken avlivas matmyterna en efter en. Allt som är gott anses fettbildande eller cancerframkallande, men oftast är vår oro ogrundad. Det finns ingen speciell mat som får oss att gå ner i vikt eller som tvärtom gör oss tjocka. Att äta hamburgare någon gång ibland leder inte automatiskt till fetma. Att ägg försämrar våra kolesterolvärden är en annan vanföreställning som envist lever vidare i folks medvetande. Stephan Rössner delar med sig av sina tankar om vår stundtals skruvade syn på mat. Stephan Rössner har i mer än 40 år arbetat med kost, motion, livsstil och hälsa samt hållit föreläsningar över hela världen.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Myter om mat (2013)

I mars 2013 släpptes boken Myter om mat skriven av Stephan Rössner. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 205 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Ica Bokförlag.

Köp boken Myter om mat på Studentapan och spara pengar.

Referera till Myter om mat (Upplaga 1)

Harvard

Rössner, S. (2013). Myter om mat. 1:a uppl. Ica Bokförlag.

Oxford

Rössner, Stephan, Myter om mat, 1 uppl. (Ica Bokförlag, 2013).

APA

Rössner, S. (2013). Myter om mat (1:a uppl.). Ica Bokförlag.

Vancouver

Rössner S. Myter om mat. 1:a uppl. Ica Bokförlag; 2013.