Näring och hälsa; Ulla Johansson; 2004
5+ säljare

Näring och hälsa Upplaga 1

av Ulla Johansson
Det finns ett stort intresse för mat, kopplat till hälsa. Därför har den här boken kommit till, i syfte att ge både baskunskaper och information om nya forskningsrön.
Boken redogör för den klassiska näringsläran, dvs. energibehov, protein, fett, kolhydrater, vitaminer och mineraler, men täcker även in aktuella och viktiga områden som,
• livsmedelskunskap
• matens betydelse för uppkomst och utveckling av
- övervikt
- hjärt- och kärlsjukdomar
- diabetes
- cancer
- osteoporos
• hur vegetarisk kost bör vara sammansatt för att ge bäst förutsättning för hälsa i alla åldrar.
Det finns ett stort intresse för mat, kopplat till hälsa. Därför har den här boken kommit till, i syfte att ge både baskunskaper och information om nya forskningsrön.
Boken redogör för den klassiska näringsläran, dvs. energibehov, protein, fett, kolhydrater, vitaminer och mineraler, men täcker även in aktuella och viktiga områden som,
• livsmedelskunskap
• matens betydelse för uppkomst och utveckling av
- övervikt
- hjärt- och kärlsjukdomar
- diabetes
- cancer
- osteoporos
• hur vegetarisk kost bör vara sammansatt för att ge bäst förutsättning för hälsa i alla åldrar.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2004
ISBN: 9789144041988
Förlag: Studentlitteratur AB
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 309 st
4 upplagor
Upplaga 4 (2020)
från 515 kr
Upplaga 3 (2014)
från 179 kr
Upplaga 2 (2007)
från 139 kr
Upplaga 1 (2004)
från 149 kr
Det finns ett stort intresse för mat, kopplat till hälsa. Därför har den här boken kommit till, i syfte att ge både baskunskaper och information om nya forskningsrön.
Boken redogör för den klassiska näringsläran, dvs. energibehov, protein, fett, kolhydrater, vitaminer och mineraler, men täcker även in aktuella och viktiga områden som,
• livsmedelskunskap
• matens betydelse för uppkomst och utveckling av
- övervikt
- hjärt- och kärlsjukdomar
- diabetes
- cancer
- osteoporos
• hur vegetarisk kost bör vara sammansatt för att ge bäst förutsättning för hälsa i alla åldrar.
Det finns ett stort intresse för mat, kopplat till hälsa. Därför har den här boken kommit till, i syfte att ge både baskunskaper och information om nya forskningsrön.
Boken redogör för den klassiska näringsläran, dvs. energibehov, protein, fett, kolhydrater, vitaminer och mineraler, men täcker även in aktuella och viktiga områden som,
• livsmedelskunskap
• matens betydelse för uppkomst och utveckling av
- övervikt
- hjärt- och kärlsjukdomar
- diabetes
- cancer
- osteoporos
• hur vegetarisk kost bör vara sammansatt för att ge bäst förutsättning för hälsa i alla åldrar.
Begagnad bok
149 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar
Köpskydd med Studentapan
Varje köp täcks av Studentapans köpskydd som säkerställer att boken kommer fram, att du får rätt bok och att skicket stämmer överens med beskrivning.
149 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar