Nötkött : avel och uppfödning; Inga Andersson; 1991

Nötkött : avel och uppfödning Upplaga 2

av Inga Andersson
Produktionsförutsättningar, kötthantering, raser, avel, utfodring och skötsel, hälsovård, byggnader och anläggningar, ekonomi m m.
Produktionsförutsättningar, kötthantering, raser, avel, utfodring och skötsel, hälsovård, byggnader och anläggningar, ekonomi m m.
Upplaga: 2a upplagan
Utgiven: 1991
ISBN: 9789127345935
Förlag: Natur & Kultur Allmänlitt.
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 247 st
Produktionsförutsättningar, kötthantering, raser, avel, utfodring och skötsel, hälsovård, byggnader och anläggningar, ekonomi m m.
Produktionsförutsättningar, kötthantering, raser, avel, utfodring och skötsel, hälsovård, byggnader och anläggningar, ekonomi m m.
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)