Nytt bröd : baka gott utan gluten; Jessica Frej, Maria Blohm; 2013
Nytt bröd : baka gott utan gluten; Jessica Frej, Maria Blohm; 2013

Nytt bröd : baka gott utan glutenUpplaga 1

av Jessica Frej, Maria Blohm

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2013
  • ISBN: 9789153439479
  • Sidor: 143 st
  • Förlag: Ica Bokförlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Baka glutenfritt bröd som är både saftigt, smakrikt och hållbart! Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaror utan mjölmixer. Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och smuligt köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill prova någonting nytt. Bröden bakas med kall degvätska, små mängder jäst och långa viltider för extra god smak, precis som i hantverksbageriet!

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Nytt bröd : baka gott utan gluten (2013)

I augusti 2013 släpptes boken Nytt bröd : baka gott utan gluten skriven av Jessica Frej, Maria Blohm. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 143 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Ica Bokförlag.

Köp boken Nytt bröd : baka gott utan gluten på Studentapan och spara pengar.

Referera till Nytt bröd : baka gott utan gluten (Upplaga 1)

Harvard

Frej, J. & Blohm, M. (2013). Nytt bröd : baka gott utan gluten. 1:a uppl. Ica Bokförlag.

Oxford

Frej, Jessica & Blohm, Maria, Nytt bröd : baka gott utan gluten, 1 uppl. (Ica Bokförlag, 2013).

APA

Frej, J., & Blohm, M. (2013). Nytt bröd : baka gott utan gluten (1:a uppl.). Ica Bokförlag.

Vancouver

Frej J, Blohm M. Nytt bröd : baka gott utan gluten. 1:a uppl. Ica Bokförlag; 2013.