Pannkaka, plättar och galetter : förrätt, huvudrätt, dessert; Eja Nilsson; 2010
Pannkaka, plättar och galetter : förrätt, huvudrätt, dessert; Eja Nilsson; 2010

Pannkaka, plättar och galetter : förrätt, huvudrätt, dessert

av Eja Nilsson

  • Utgiven: 2010
  • ISBN: 9789155256272
  • Sidor: 77 st
  • Förlag: Bokförlaget Semic
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Pannkakor har människor lagat i alla tider – och i hela världen. Vi äter pannkakor till ärtsoppan på torsdagar och pannkakstårta med bär och vispgrädde på somrarna. Men det finns mycket mer pannkaksinspiration att hämta ute i världen. Vad sägs om ryska blinier, franska crêpes och galettes, amerikanska frukostpannkakor och mexikanska majspannkakor med kycklingstuvning? Med den här boken kan du resa runt i världen i ditt eget kök med din pannkakslagg – och du får också berättelsen om pannkakans historia, från de gamla romarna till idag och från Kina till Mexiko.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Pannkaka, plättar och galetter : förrätt, huvudrätt, dessert (2010)

I februari 2010 släpptes boken Pannkaka, plättar och galetter : förrätt, huvudrätt, dessert skriven av Eja Nilsson. Den är skriven på svenska och består av 77 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Bokförlaget Semic.

Köp boken Pannkaka, plättar och galetter : förrätt, huvudrätt, dessert på Studentapan och spara pengar.

Referera till Pannkaka, plättar och galetter : förrätt, huvudrätt, dessert

Harvard

Nilsson, E. (2010). Pannkaka, plättar och galetter : förrätt, huvudrätt, dessert. Bokförlaget Semic.

Oxford

Nilsson, Eja, Pannkaka, plättar och galetter : förrätt, huvudrätt, dessert (Bokförlaget Semic, 2010).

APA

Nilsson, E. (2010). Pannkaka, plättar och galetter : förrätt, huvudrätt, dessert. Bokförlaget Semic.

Vancouver

Nilsson E. Pannkaka, plättar och galetter : förrätt, huvudrätt, dessert. Bokförlaget Semic; 2010.