Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk; Sandra Abi-Khalil, Klara Ejemyr, Lisa Ericson, Miriam Parkman, Isabella Wong; 2012
Helt ny
Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk; Sandra Abi-Khalil, Klara Ejemyr, Lisa Ericson, Miriam Parkman, Isabella Wong; 2012
Helt ny

Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverkUpplaga 1

av Sandra Abi-Khalil, Klara Ejemyr, Lisa Ericson, Miriam Parkman, Isabella Wong

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2012
  • ISBN: 9789127134010
  • Sidor: 95 st
  • Förlag: Natur & Kultur Allmänlitteratur
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Boken "Pärlans konfektyr: Kolor, jazz och bakverk" (Natur och Kultur) är verkligen en liten pärla att njuta av för den som vill göra sin egen kola eller annan konfektyr. En bok att inspireras av för den sötsugne. Expressen En fäbless för 30- och 40-talets elegans och ett brinnande intresse för vackra, välgjorda sötsaker är melodin för Pärlans Konfektyr. Kopparkastruller fyllda med färsk ekologisk grädde, äkta smör, socker och glykos går här varma från morgon till kväll och de oemotståndliga kolorna tjusar både gammal och ung. Nu delar pärlorna med sig av hemligheterna bakom de populära kolorna samt bortglömda bakverk och desserter från 1900-talets svängigaste årtionden. Därtill bjuds det på såväl frisyr- som musiktips för att försätta dig i den omtalade stämning som har blivit Pärlans signum. Utsedd till Årets Måltidslitteratur Söta bakverk 2013 av Måltidsakademien. Juryns motivering: "I en träffsäker och rörande retrostil bjuder denna utgåva på läckerhet efter läckerhet, recept efter recept, utan att någonsin bli för snaskig. Det är bara att veckla ut godbitarna och känna den smöriga kolasmaken."

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk (2012)

I november 2012 släpptes boken Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk skriven av Sandra Abi-Khalil, Klara Ejemyr, Lisa Ericson, Miriam Parkman, Isabella Wong. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 95 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Natur & Kultur Allmänlitteratur som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk på Studentapan och spara pengar.

Referera till Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk (Upplaga 1)

Harvard

Abi-Khalil, S., Ejemyr, K., Ericson, L., Parkman, M. & Wong, I. (2012). Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk. 1:a uppl. Natur & Kultur Allmänlitteratur.

Oxford

Abi-Khalil, Sandra, Ejemyr, Klara, Ericson, Lisa, Parkman, Miriam & Wong, Isabella, Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk, 1 uppl. (Natur & Kultur Allmänlitteratur, 2012).

APA

Abi-Khalil, S., Ejemyr, K., Ericson, L., Parkman, M., & Wong, I. (2012). Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk (1:a uppl.). Natur & Kultur Allmänlitteratur.

Vancouver

Abi-Khalil S, Ejemyr K, Ericson L, Parkman M, Wong I. Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverk. 1:a uppl. Natur & Kultur Allmänlitteratur; 2012.