Rök : allt om maten, smaken, metoden; Johan Åkerberg; 2015
Rök : allt om maten, smaken, metoden; Johan Åkerberg; 2015

Rök : allt om maten, smaken, metodenUpplaga 1

av Johan Åkerberg

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2015
  • ISBN: 9789113065335
  • Sidor: 187 st
  • Förlag: Norstedts
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 i kategorin "Speciallitteratur - metod". Kocken Johan Åkerberg tar oss djupt in i rökens dimmor och lär oss allt om den uråldriga tekniken som blivit trendig igen. Hur röker du din egen mat? Och varför ska man göra det egentligen? Kan man till och med bygga sin egen rök? Det är långsam matlagning, präglad av dofter och smak från träflis och grenar: äpple, hickory, gran - allt beroende på din experimentlusta. Men kan man röka mat hemma i lägenheten? Finns det mat som passar bättre än annan för just rökning? Håller maten verkligen längre om man röker den? Enkla recept från hela världen som ger en extra smakdimension. Kött, fisk, grönsaker, såser, smör och annat gott - allt går att röka. Johan Åkerberg är utbildad på Restauranghögskolan i Grythyttan och har en fil.kand. i måltid-och livsmedelskunskap. Dessutom bred erfarenhet som kock från restauranger i Sverige och utomlands. En konstnär i köket som behärskar smaker från världens alla kök.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Rök : allt om maten, smaken, metoden (2015)

I maj 2015 släpptes boken Rök : allt om maten, smaken, metoden skriven av Johan Åkerberg. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 187 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Norstedts som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Rök : allt om maten, smaken, metoden på Studentapan och spara pengar.

Referera till Rök : allt om maten, smaken, metoden (Upplaga 1)

Harvard

Åkerberg, J. (2015). Rök : allt om maten, smaken, metoden. 1:a uppl. Norstedts.

Oxford

Åkerberg, Johan, Rök : allt om maten, smaken, metoden, 1 uppl. (Norstedts, 2015).

APA

Åkerberg, J. (2015). Rök : allt om maten, smaken, metoden (1:a uppl.). Norstedts.

Vancouver

Åkerberg J. Rök : allt om maten, smaken, metoden. 1:a uppl. Norstedts; 2015.