Sauerkraut, surkål & choucroute : recept från olika delar av Europa; Jan-Erik Wannerdt, Maria Wannerdt; 2010
Sauerkraut, surkål & choucroute : recept från olika delar av Europa; Jan-Erik Wannerdt, Maria Wannerdt; 2010

Sauerkraut, surkål & choucroute : recept från olika delar av EuropaUpplaga 1

av Jan-Erik Wannerdt, Maria Wannerdt

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2010
  • ISBN: 9789172412033
  • Sidor: 182 st
  • Förlag: Optimal Förlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Surkål är riktig slow-food och gör gott för din hälsa! Frankrike, Tjeckien, Tyskland, Ungern och Österrike - varje land tillagar surkålen enligt sin egen tradition, med kärlek och omsorg. Recepten i den här boken är hämtade från olika delar av världen, där Maria och Jan-Erik Wannerdt på sina många resor har testat olika former av surkål med tillbehör. Nyttan av surkål Sänker GI-värdet verkar probiotiskt för magen motverkar uppkomsten av allergi innehåller C-vitamin, folsyra, vitamin B6 och vitamin K Det är så gott! Men det bästa argumentet för att laga och äta surkål är att det är så gott! Boken innehåller massor av läckra recept från de länder där surkål är vanligt. Vad sägs om Choucroute S:t Germain, Szegediner Gulasch, Tiroler Bauernschmaus eller Wraps med surkål och chorizo?

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Sauerkraut, surkål & choucroute : recept från olika delar av Europa (2010)

I september 2010 släpptes boken Sauerkraut, surkål & choucroute : recept från olika delar av Europa skriven av Jan-Erik Wannerdt, Maria Wannerdt. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 182 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Optimal Förlag.

Köp boken Sauerkraut, surkål & choucroute : recept från olika delar av Europa på Studentapan och spara pengar.

Referera till Sauerkraut, surkål & choucroute : recept från olika delar av Europa (Upplaga 1)

Harvard

Wannerdt, J.-E. & Wannerdt, M. (2010). Sauerkraut, surkål & choucroute : recept från olika delar av Europa. 1:a uppl. Optimal Förlag.

Oxford

Wannerdt, Jan-Erik & Wannerdt, Maria, Sauerkraut, surkål & choucroute : recept från olika delar av Europa, 1 uppl. (Optimal Förlag, 2010).

APA

Wannerdt, J.-E., & Wannerdt, M. (2010). Sauerkraut, surkål & choucroute : recept från olika delar av Europa (1:a uppl.). Optimal Förlag.

Vancouver

Wannerdt JE, Wannerdt M. Sauerkraut, surkål & choucroute : recept från olika delar av Europa. 1:a uppl. Optimal Förlag; 2010.