Skinn : garvning och beredning med traditionella metoder; Lotta Rahme; 1991
Skinn : garvning och beredning med traditionella metoder; Lotta Rahme; 1991

Skinn : garvning och beredning med traditionella metoderUpplaga 1

av Lotta Rahme

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 1991
  • ISBN: 9789127345461
  • Sidor: 98 st
  • Förlag: Natur & Kultur Allmänlitteratur
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Hur det går till att skrapa, förgarva och garva med hjälp av fett, bark, rök och alun. Vilka metoder som lämpar sig bäst för hudar och skinn från älg, ren, nöt, get, får, mink och mård. Studieplan ingår. Ill.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Skinn : garvning och beredning med traditionella metoder (1991)

I november 1991 släpptes boken Skinn : garvning och beredning med traditionella metoder skriven av Lotta Rahme. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 98 sidor. Förlaget bakom boken är Natur & Kultur Allmänlitteratur som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Skinn : garvning och beredning med traditionella metoder på Studentapan och spara pengar.

Referera till Skinn : garvning och beredning med traditionella metoder (Upplaga 1)

Harvard

Rahme, L. (1991). Skinn : garvning och beredning med traditionella metoder. 1:a uppl. Natur & Kultur Allmänlitteratur.

Oxford

Rahme, Lotta, Skinn : garvning och beredning med traditionella metoder, 1 uppl. (Natur & Kultur Allmänlitteratur, 1991).

APA

Rahme, L. (1991). Skinn : garvning och beredning med traditionella metoder (1:a uppl.). Natur & Kultur Allmänlitteratur.

Vancouver

Rahme L. Skinn : garvning och beredning med traditionella metoder. 1:a uppl. Natur & Kultur Allmänlitteratur; 1991.