Smak - Restaurangen : kryddigt, frestande, kombinerat; Melker Andersson, Danyel Couet; 2006
Smak - Restaurangen : kryddigt, frestande, kombinerat; Melker Andersson, Danyel Couet; 2006

Smak - Restaurangen : kryddigt, frestande, kombineratUpplaga 1

av Melker Andersson, Danyel Couet

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2006
  • ISBN: 9789127357013
  • Sidor: 80 st
  • Förlag: Natur & Kultur
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Här är Jonas Ålund kökschef. Miljön är intim och man väljer maten efter kryddningen, exempelvis enbär, curry eller koriander. Eld Grill, Smak Restaurangen och Oas Fredsgatan 12 tre böcker och tre koncept från stjärnkocken Melker Andersson. Böckerna kan även köpas tillsammans i en exklusiv box.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Smak - Restaurangen : kryddigt, frestande, kombinerat (2006)

I september 2006 släpptes boken Smak - Restaurangen : kryddigt, frestande, kombinerat skriven av Melker Andersson, Danyel Couet. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 80 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Natur & Kultur som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Smak - Restaurangen : kryddigt, frestande, kombinerat på Studentapan och spara pengar.

Referera till Smak - Restaurangen : kryddigt, frestande, kombinerat (Upplaga 1)

Harvard

Andersson, M. & Couet, D. (2006). Smak - Restaurangen : kryddigt, frestande, kombinerat. 1:a uppl. Natur & Kultur.

Oxford

Andersson, Melker & Couet, Danyel, Smak - Restaurangen : kryddigt, frestande, kombinerat, 1 uppl. (Natur & Kultur, 2006).

APA

Andersson, M., & Couet, D. (2006). Smak - Restaurangen : kryddigt, frestande, kombinerat (1:a uppl.). Natur & Kultur.

Vancouver

Andersson M, Couet D. Smak - Restaurangen : kryddigt, frestande, kombinerat. 1:a uppl. Natur & Kultur; 2006.