Smaka på Värmland : maten, miljön och människorna; Christoffer Schyman, Åke Persson, Lis Forslin; 2014
Smaka på Värmland : maten, miljön och människorna; Christoffer Schyman, Åke Persson, Lis Forslin; 2014

Smaka på Värmland : maten, miljön och människornaUpplaga 1

av Christoffer Schyman, Åke Persson, Lis Forslin

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2014
  • ISBN: 9789153440024
  • Sidor: 111 st
  • Förlag: Ica Bokförlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

I Smaka på Värmland går turen genom skogarna norröver, till jakten och viltet, den går nedströms till Klarälvens mynning, till Vänern och Karlstad. Kors och tvärs från öster till väster genom ett fantastiskt landskap med sagolik natur. Resan bjuder också på lokala specialiteter som gravad älgcarpaccio, rökt vildsvin och filodegsknyten med hjortron. Det smakrika skrädmjölet blir till bröd och tortillas samt till nävgröt med sidfläsk och lingon.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Smaka på Värmland : maten, miljön och människorna (2014)

I maj 2014 släpptes boken Smaka på Värmland : maten, miljön och människorna skriven av Christoffer Schyman, Åke Persson, Lis Forslin. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 111 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Ica Bokförlag.

Köp boken Smaka på Värmland : maten, miljön och människorna på Studentapan och spara pengar.

Referera till Smaka på Värmland : maten, miljön och människorna (Upplaga 1)

Harvard

Schyman, C., Persson, Å. & Forslin, L. (2014). Smaka på Värmland : maten, miljön och människorna. 1:a uppl. Ica Bokförlag.

Oxford

Schyman, Christoffer, Persson, Åke & Forslin, Lis, Smaka på Värmland : maten, miljön och människorna, 1 uppl. (Ica Bokförlag, 2014).

APA

Schyman, C., Persson, Å., & Forslin, L. (2014). Smaka på Värmland : maten, miljön och människorna (1:a uppl.). Ica Bokförlag.

Vancouver

Schyman C, Persson Å, Forslin L. Smaka på Värmland : maten, miljön och människorna. 1:a uppl. Ica Bokförlag; 2014.