Svenska köket; Jan Gradvall, Malin Söderström; 2003
Svenska köket; Jan Gradvall, Malin Söderström; 2003

Svenska köketUpplaga 1

av Jan Gradvall, Malin Söderström

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2003
  • ISBN: 9789153420774
  • Sidor: 96 st
  • Förlag: Massolit Förlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Denna bok är resultatet av en resa genom hela Sverige. Under fyra årstider har bokmakarna rest runt och smakat på det bästa från hela landet. Från Lappland längst upp i norr, där samerna lever med sina renar, till Skåne i söder med sina vidsträckta slätter. Ett år i Sverige. En resa genom en hela tiden skiftande natur. En resa som lett fram till en receptsamling som summerar det avlånga, färgstarka och fantastiska svenska köket. Boken finns också på engelska och tyska. 42 färgfoton, 2 st sv/v, 53 recept.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Svenska köket (2003)

I november 2003 släpptes boken Svenska köket skriven av Jan Gradvall, Malin Söderström. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 96 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Massolit Förlag.

Köp boken Svenska köket på Studentapan och spara pengar.

Referera till Svenska köket (Upplaga 1)

Harvard

Gradvall, J. & Söderström, M. (2003). Svenska köket. 1:a uppl. Massolit Förlag.

Oxford

Gradvall, Jan & Söderström, Malin, Svenska köket, 1 uppl. (Massolit Förlag, 2003).

APA

Gradvall, J., & Söderström, M. (2003). Svenska köket (1:a uppl.). Massolit Förlag.

Vancouver

Gradvall J, Söderström M. Svenska köket. 1:a uppl. Massolit Förlag; 2003.