Syrat : en hyllning till den unika nordiska smaken; Joakim Johansson, Herman Rasmuson; 2009

Syrat : en hyllning till den unika nordiska smaken

av Joakim Johansson, Herman Rasmuson
Syrat är en hyllning till en av våra mest älskade smakskatter: den unika nordiska syrligheten. Bokens fokus ligger på det nyskapande nordiska köket - ett sprittande och sprudlande kök i ständig förändring. Här blandas mormors familjerecept med storstadens Street food, och det lokala matarvet möter utländska influenser. Prova till exempel nordiska tapas, knäckepizza, skagendumplings eller göswallenbergare. Enkelt och kreativt på en och samma gång. Syrat är en kärleksförklaring till mat som är stolt och genuin - en bok för alla som är nyfikna på nua nordiska smakupplevelser.
Syrat är en hyllning till en av våra mest älskade smakskatter: den unika nordiska syrligheten. Bokens fokus ligger på det nyskapande nordiska köket - ett sprittande och sprudlande kök i ständig förändring. Här blandas mormors familjerecept med storstadens Street food, och det lokala matarvet möter utländska influenser. Prova till exempel nordiska tapas, knäckepizza, skagendumplings eller göswallenbergare. Enkelt och kreativt på en och samma gång. Syrat är en kärleksförklaring till mat som är stolt och genuin - en bok för alla som är nyfikna på nua nordiska smakupplevelser.
Utgiven: 2009
ISBN: 9789177366072
Förlag: Informationsförlaget
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 167 st
Syrat är en hyllning till en av våra mest älskade smakskatter: den unika nordiska syrligheten. Bokens fokus ligger på det nyskapande nordiska köket - ett sprittande och sprudlande kök i ständig förändring. Här blandas mormors familjerecept med storstadens Street food, och det lokala matarvet möter utländska influenser. Prova till exempel nordiska tapas, knäckepizza, skagendumplings eller göswallenbergare. Enkelt och kreativt på en och samma gång. Syrat är en kärleksförklaring till mat som är stolt och genuin - en bok för alla som är nyfikna på nua nordiska smakupplevelser.
Syrat är en hyllning till en av våra mest älskade smakskatter: den unika nordiska syrligheten. Bokens fokus ligger på det nyskapande nordiska köket - ett sprittande och sprudlande kök i ständig förändring. Här blandas mormors familjerecept med storstadens Street food, och det lokala matarvet möter utländska influenser. Prova till exempel nordiska tapas, knäckepizza, skagendumplings eller göswallenbergare. Enkelt och kreativt på en och samma gång. Syrat är en kärleksförklaring till mat som är stolt och genuin - en bok för alla som är nyfikna på nua nordiska smakupplevelser.
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)