The Food Lab; J. Kenji Lopez-Alt; 2015
The Food Lab; J. Kenji Lopez-Alt; 2015

The Food LabUpplaga 1

av J. Kenji Lopez-Alt

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2015
  • ISBN: 9780393081084
  • Sidor: 960 st
  • Förlag: Wiley
  • Format: Inbunden
  • Språk: Engelska

Om boken

J. Kenji López-Alt shows that cooks don’t need a state-of-the-art kitchen to cook perfect meals. In a book centred on much-loved dishes, Kenji explores the science behind searing, baking, blanching and roasting. In hundreds of easy-to-make recipes with over 1,000 full-colour images illustrating step-by-step instructions, readers will find out how to make perfect roast turkey with crackling skin, how to make extra fluffy or creamy scrambled eggs and much more. Combining the unrelenting curiosity of a cheerful science geek with the expert knowledge of a practised chef, The Food Lab gives readers practical tools and new approaches to apply when they next step into the kitchen.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om The Food Lab (2015)

I oktober 2015 släpptes boken The Food Lab skriven av J. Kenji Lopez-Alt. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på engelska och består av 960 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Wiley.

Köp boken The Food Lab på Studentapan och spara pengar.

Referera till The Food Lab (Upplaga 1)

Harvard

Lopez-Alt, J. K. (2015). The Food Lab. 1:a uppl. Wiley.

Oxford

Lopez-Alt, J. Kenji, The Food Lab, 1 uppl. (Wiley, 2015).

APA

Lopez-Alt, J. K. (2015). The Food Lab (1:a uppl.). Wiley.

Vancouver

Lopez-Alt JK. The Food Lab. 1:a uppl. Wiley; 2015.