44 små rätter : lättlagad kinesisk vardagsmat; Inger Jiang; 2007
44 små rätter : lättlagad kinesisk vardagsmat; Inger Jiang; 2007

44 små rätter : lättlagad kinesisk vardagsmatUpplaga 1

av Inger Jiang

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2007
  • ISBN: 9789127026964
  • Sidor: 111 st
  • Förlag: Natur & Kultur
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Kinesisk mat är mer än biff med bambuskott och friterade bananer med glass, det vet alla som en gång har varit i Kina. Det går också utmärkt att laga genuin kinesisk mat hemma utan en massa specialingredienser. Här presenteras 44 kinesiska vardagsrätter som är enkla att laga även i våra svenska kök. Pekingsoppa, kyckling gongbao, räk- och fläskfärsfyllda dumplings, yuxiangfläsk, tofugryta och stekta nudlar är bara några exempel på de goda och lättlagade recepten i boken. Vi får också följa med till Peking och det traditionella firandet av det kinesiska nyåret hemma hos familjen Jiang och ute på stadens gator. Peking i Kina har en lång tradition av god mat eftersom kejsaren och hans ämbetsmän såg till att värva landets bästa kockar. I dag finns det åtta stora dominerande kök och maten i Peking har inslag av alla dessa kök.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om 44 små rätter : lättlagad kinesisk vardagsmat (2007)

I augusti 2007 släpptes boken 44 små rätter : lättlagad kinesisk vardagsmat skriven av Inger Jiang. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 111 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Natur & Kultur som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken 44 små rätter : lättlagad kinesisk vardagsmat på Studentapan och spara pengar.

Referera till 44 små rätter : lättlagad kinesisk vardagsmat (Upplaga 1)

Harvard

Jiang, I. (2007). 44 små rätter : lättlagad kinesisk vardagsmat. 1:a uppl. Natur & Kultur.

Oxford

Jiang, Inger, 44 små rätter : lättlagad kinesisk vardagsmat, 1 uppl. (Natur & Kultur, 2007).

APA

Jiang, I. (2007). 44 små rätter : lättlagad kinesisk vardagsmat (1:a uppl.). Natur & Kultur.

Vancouver

Jiang I. 44 små rätter : lättlagad kinesisk vardagsmat. 1:a uppl. Natur & Kultur; 2007.