Det bästa ur fredagsgourmet; Allt om mat; 2011
Det bästa ur fredagsgourmet; Allt om mat; 2011

Det bästa ur fredagsgourmetUpplaga 1

av Allt om mat

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2011
  • ISBN: 9789113034799
  • Sidor: 311 st
  • Förlag: Norstedts
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Den del av tidningen Allt om Mat som under rubriken Fredagsgourmet ständigt producerar ny läckra recept för för vår matlagning under veckosluten, tillhör tidningens allra mest populära avsnitt. Böckerna som med jämna mellanrum producerats under samma titel har varit formidabla säljsuccéer. Nu kommer en stor samlingsvolym med de bästa recepten från mitten av 90-talet fram till 2000-talet. En bibel för matälskare: underbara huvudrätter men ofta också hela menyer inkl förätter, efterrätter och vintips! En närmast outtömlig skatt av middagsrecept som varvar det enkla med det sofistikerade och det klassiska med det modernt nyskapande. Visst är fredagen lite speciell. Arbetsveckan är slut och helgen ligger orörd framför oss. En anledning att duka upp något extra gott - men utan för mycket besvär, eftersom man ändå är lite trött och tiden är knapp efter jobbet. Då passar en middag ur Det bästa ur Fredagsgourmet perfekt! I denna samling får du ca 300 goda middagsförslag. Mat som är festlig, modern, läcker och överraskande presenterad på ett vackert och inspirerande sätt. Det här dessutom festmat som inte tar så lång tid att laga - det är själva poängen! Men fredagsgourmeterna är mer än bara ett recept på en huvudrätt. Här finns till varje rätt det där lilla extra som gör måltiden till en hel middag. Det kan vara en drink, en förrätt eller en dessert. Dessutom finns det till varje fredagsgourmet förslag på vad som passar att dricka till maten. Samlingsvolymen är dessutom utökad med fler läckra förrätter och desserter samt nya vintips till rätterna! Alltid lika efterlängtad. Alltid lika lockande. Alltid lika lättillgänglig. Alltid lika pålitlig. 1996 gavs den första Fredagsgourmeten ut. Samlingsvolymen innehåller de bästa recepten från tioårsperioden 1996 till 2006.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Det bästa ur fredagsgourmet (2011)

I april 2011 släpptes boken Det bästa ur fredagsgourmet skriven av Allt om mat. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 311 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Norstedts som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Det bästa ur fredagsgourmet på Studentapan och spara pengar.

Referera till Det bästa ur fredagsgourmet (Upplaga 1)

Harvard

mat, A. om (2011). Det bästa ur fredagsgourmet. 1:a uppl. Norstedts.

Oxford

mat, Allt om, Det bästa ur fredagsgourmet, 1 uppl. (Norstedts, 2011).

APA

mat, A. om. (2011). Det bästa ur fredagsgourmet (1:a uppl.). Norstedts.

Vancouver

mat A om. Det bästa ur fredagsgourmet. 1:a uppl. Norstedts; 2011.