Ekologisk mat i storkök; C Magnusson; 1998
Ekologisk mat i storkök; C Magnusson; 1998

Ekologisk mat i storkökUpplaga 1

av C Magnusson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 1998
  • ISBN: 9789127349957
  • Sidor: 88 st
  • Förlag: Natur & Kultur
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Hur ställer man om storköket till ekologiskt kök med oförändrad ekonomi? Carola visar vägen. Recept med ett tema per veckodag, tips och råd för övergång till ekologisk mat och exempel på kalkyler ger hjälp.Rikt illustrerad i färg.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Ekologisk mat i storkök (1998)

I januari 1998 släpptes boken Ekologisk mat i storkök skriven av C Magnusson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 88 sidor. Förlaget bakom boken är Natur & Kultur som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Ekologisk mat i storkök på Studentapan och spara pengar.

Referera till Ekologisk mat i storkök (Upplaga 1)

Harvard

Magnusson, C. (1998). Ekologisk mat i storkök. 1:a uppl. Natur & Kultur.

Oxford

Magnusson, C, Ekologisk mat i storkök, 1 uppl. (Natur & Kultur, 1998).

APA

Magnusson, C. (1998). Ekologisk mat i storkök (1:a uppl.). Natur & Kultur.

Vancouver

Magnusson C. Ekologisk mat i storkök. 1:a uppl. Natur & Kultur; 1998.