Food in the Ancient World; John M. Wilkins, Shaun Hill; 2006
Helt ny
Food in the Ancient World; John M. Wilkins, Shaun Hill; 2006
Helt ny

Food in the Ancient WorldUpplaga 1

av John M. Wilkins, Shaun Hill

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2006
  • ISBN: 9780631235514
  • Sidor: 320 st
  • Förlag: John Wiley & Sons
  • Format: Häftad
  • Språk: Engelska

Om boken

In Food in the Ancient World, a respected classicist and a practising world-class chef explore a millennium of eating and drinking. Explores a millennium of food consumption, from c.750 BC to 200 AD. Shows the pivotal role food had in a world where it was linked with morality and the social order. Concerns people from all walks of life – impoverished citizens subsisting on cereals to the meat-eating elites. Describes religious sacrifices, ancient dinner parties and drinking bouts, as well as exotic foods and recipes. Considers the role of food in ancient literature from Homer to Juvenal and Petronius.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Food in the Ancient World (2006)

I januari 2006 släpptes boken Food in the Ancient World skriven av John M. Wilkins, Shaun Hill. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på engelska och består av 320 sidor. Förlaget bakom boken är John Wiley & Sons som har sitt säte i Hoboken.

Köp boken Food in the Ancient World på Studentapan och spara pengar.

Tillhör kategorierna

Referera till Food in the Ancient World (Upplaga 1)

Harvard

Wilkins, J. M. & Hill, S. (2006). Food in the Ancient World. 1:a uppl. John Wiley & Sons.

Oxford

Wilkins, John M. & Hill, Shaun, Food in the Ancient World, 1 uppl. (John Wiley & Sons, 2006).

APA

Wilkins, J. M., & Hill, S. (2006). Food in the Ancient World (1:a uppl.). John Wiley & Sons.

Vancouver

Wilkins JM, Hill S. Food in the Ancient World. 1:a uppl. John Wiley & Sons; 2006.