Glutenfria kokboken : bakning, mat och massor av tips; Elisabeth Ekstrand-Hemmingsson; 2004
Glutenfria kokboken : bakning, mat och massor av tips; Elisabeth Ekstrand-Hemmingsson; 2004

Glutenfria kokboken : bakning, mat och massor av tipsUpplaga 1

av Elisabeth Ekstrand-Hemmingsson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2004
  • ISBN: 9789153424642
  • Sidor: 192 st
  • Förlag: Ica Bokförlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Glutenfria kokboken är ett måste för alla glutenintoleranta, dvs de som drabbats av celiaki, och deras anhöriga. De finns många anledningar till att köpa denna läckra kok- och bakbok, här listas några av dem: Baskokbok med alla nödvändiga recept på ett ställe, vilket underlättar både glutenfri matlagning och bakning. Faktakapitel som beskriver hela sjukdomsbilden av celiaki, vad som ska undvikas och en hel del fällor man kan behöva tänka på. Professionellt skrivna recept med rätt arbetsordning som är lätta att följa och som ger ett lyckat resultat. Noggrant utprovade recept, som är viktiga eftersom specialmjölmixer och andra ingredienser som används är dyra. Man har inte råd att misslyckas! Råvarukunskap som gör tillagningen enklare, eftersom man då får veta vilka produkter man kan använda vid t.ex. bakning av glutenfritt bröd. Ordlista som förklarar olika begrepp och som anger om en råvara innehåller gluten eller ej. Vackra och inspirerande foton av en av landets främsta matfotografer. Författaren Elisabeth Ekstrand Hemmingsson, som själv har celiaki, är en erfaren matskribent som har över 30 års erfarenhet från provkök.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Glutenfria kokboken : bakning, mat och massor av tips (2004)

I september 2004 släpptes boken Glutenfria kokboken : bakning, mat och massor av tips skriven av Elisabeth Ekstrand-Hemmingsson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 192 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Ica Bokförlag.

Köp boken Glutenfria kokboken : bakning, mat och massor av tips på Studentapan och spara pengar.

Referera till Glutenfria kokboken : bakning, mat och massor av tips (Upplaga 1)

Harvard

Ekstrand-Hemmingsson, E. (2004). Glutenfria kokboken : bakning, mat och massor av tips. 1:a uppl. Ica Bokförlag.

Oxford

Ekstrand-Hemmingsson, Elisabeth, Glutenfria kokboken : bakning, mat och massor av tips, 1 uppl. (Ica Bokförlag, 2004).

APA

Ekstrand-Hemmingsson, E. (2004). Glutenfria kokboken : bakning, mat och massor av tips (1:a uppl.). Ica Bokförlag.

Vancouver

Ekstrand-Hemmingsson E. Glutenfria kokboken : bakning, mat och massor av tips. 1:a uppl. Ica Bokförlag; 2004.