Kladdiga kakor; Claes Karlsson; 2010
Begagnad
Kladdiga kakor; Claes Karlsson; 2010
Begagnad

Kladdiga kakorUpplaga 1

av Claes Karlsson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2010
  • ISBN: 9789127120655
  • Sidor: 79 st
  • Förlag: Natur & Kultur
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Lättbakad, seg och kladdig har kladdkakan vunnit alla generationers hjärtan. Den har fått en självklar plats i vår svenska bakkultur och går dessutom med enkla medel att variera i olika smaker och former. Boken innehåller ett 40-tal recept på kladdiga kakor. Till exempel vit chokladkaka med körsbär, marängtårta med vaniljsmörkräm, mjölkchokladkaka med nougat, citronkaka med vit choklad, klassisk kladdkaka och mördegsrutor med tjock kola. Samtliga recept är enkla att baka, ofta med få ingredienser, och det finns såväl mörka som ljua kladdiga kakor.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Kladdiga kakor (2010)

I mars 2010 släpptes boken Kladdiga kakor skriven av Claes Karlsson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 79 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Natur & Kultur som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Kladdiga kakor på Studentapan och spara pengar.

Referera till Kladdiga kakor (Upplaga 1)

Harvard

Karlsson, C. (2010). Kladdiga kakor. 1:a uppl. Natur & Kultur.

Oxford

Karlsson, Claes, Kladdiga kakor, 1 uppl. (Natur & Kultur, 2010).

APA

Karlsson, C. (2010). Kladdiga kakor (1:a uppl.). Natur & Kultur.

Vancouver

Karlsson C. Kladdiga kakor. 1:a uppl. Natur & Kultur; 2010.