Laga mat i lergryta; Ica Provkök; 2004
Begagnad
Laga mat i lergryta; Ica Provkök; 2004
Begagnad

Laga mat i lergrytaUpplaga 1

av Ica Provkök

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2004
  • ISBN: 9789153423911
  • Sidor: 96 st
  • Förlag: Ica Bokförlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

I lergytan lagar du mat enkelt. Allt läggs ner i grytan, den ställs in i kall ugn och någon timme senare kan du ställa grytan, och hela middagen, på bordet. Det blir gott, med endast lite fett, och kräver ingen passning. Lergrytan passar perfekt för att laga smakrika allt-i-ett-grytor och saftiga viltstekar. Lergrytan har återupptäckts de senaste åren. Den största fördelen med att laga mat i lergryta är att det inte behövs något eller mycket litet extra fett vid tillagningen. Vill man ha stekyta kan man ta av locket de sista 15 minuterna av tillagningstiden. Mat i lergryta är de stora portionernas matlagning. Det blir rejält med mat på en gång det är bra för fester och kalas, men också bra för att ha mat på lut i frysen. Recepten i den här boken är härligt smakrika och väl utprovade för lergryta. Här finns mat med smak från asiatisk, sydamerikansk, afrikansk och europeisk mattradition. Boken innehåller cirka 100 recept på kött, fågel, fisk, grönsaker och bröd som man kan laga i lergrytan. Plocka fram grytan ur skåpet och prova något av dem!

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Laga mat i lergryta (2004)

I september 2004 släpptes boken Laga mat i lergryta skriven av Ica Provkök. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 96 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Ica Bokförlag.

Köp boken Laga mat i lergryta på Studentapan och spara pengar.

Referera till Laga mat i lergryta (Upplaga 1)

Harvard

Provkök, I. (2004). Laga mat i lergryta. 1:a uppl. Ica Bokförlag.

Oxford

Provkök, Ica, Laga mat i lergryta, 1 uppl. (Ica Bokförlag, 2004).

APA

Provkök, I. (2004). Laga mat i lergryta (1:a uppl.). Ica Bokförlag.

Vancouver

Provkök I. Laga mat i lergryta. 1:a uppl. Ica Bokförlag; 2004.