Mathias Dahlgrens bästa : från skaldjurspaella till pyttipanna; Mathias Dahlgren; 2011
Mathias Dahlgrens bästa : från skaldjurspaella till pyttipanna; Mathias Dahlgren; 2011

Mathias Dahlgrens bästa : från skaldjurspaella till pyttipannaUpplaga 1

av Mathias Dahlgren

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2011
  • ISBN: 9789113035413
  • Sidor: 108 st
  • Förlag: Norstedts
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Att vårda, förnya och experimentera fram nya smaker - det är Mathias Dahlgrens melodi. I hans skapande finns alltid en tanke bakom. Fast det är alltid maten som är det viktigaste, maten och upplevelsen av måltiden. Den svenska matrevolutionen rullar vidare. I Sverige äter vi bättre än någonsin. Svenska kockar uppmärksammas allt oftare internationellt och tar hem prestigefulla priser. Vi har valt ut några av våra bästsäljande kockar och kokboksförfattare för en fin liten reprintserie med ett sextiotal recept i varje volym. Ett utmärkt tillfälle för alla kokboksälskare att hitta nya bekantskaper, eller när du vill ge bort din favoritkock i present! Mathias Dahlgren är den ende svensk som vunnit guld i Bocuse d'Or, en prestigefylld tävling som ibland kallas mat-OS. Han är professor vid Restauranghögskolan i Umeå sedan 2008, och hans restaurang Mathias Dahlgren har förärats med sammanlagt tre Guide Michelin-stjärnor: Matsalen har två stjärnor, Matbaren en. Mathias Dahlgren är inte bara en fullfjädrad stjärnkock, han har också idéer och visioner om mat vilket visar sig både på hans restaurang och i hans kokböcker. Bra råvaror och perfekt tillagning, javisst - men det gäller också att vårda, förnya och experimentera fram nya smaker, nya upplevelser. Mathias Dahlgren vill att måltiden ska vara en helhetsupplevelse där sinnrika detaljer är delarna som skapar helheten. Samlingen tar recept från Kokbok, Bon Lloc och Det naturliga köket.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Mathias Dahlgrens bästa : från skaldjurspaella till pyttipanna (2011)

I september 2011 släpptes boken Mathias Dahlgrens bästa : från skaldjurspaella till pyttipanna skriven av Mathias Dahlgren. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 108 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Norstedts som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Mathias Dahlgrens bästa : från skaldjurspaella till pyttipanna på Studentapan och spara pengar.

Referera till Mathias Dahlgrens bästa : från skaldjurspaella till pyttipanna (Upplaga 1)

Harvard

Dahlgren, M. (2011). Mathias Dahlgrens bästa : från skaldjurspaella till pyttipanna. 1:a uppl. Norstedts.

Oxford

Dahlgren, Mathias, Mathias Dahlgrens bästa : från skaldjurspaella till pyttipanna, 1 uppl. (Norstedts, 2011).

APA

Dahlgren, M. (2011). Mathias Dahlgrens bästa : från skaldjurspaella till pyttipanna (1:a uppl.). Norstedts.

Vancouver

Dahlgren M. Mathias Dahlgrens bästa : från skaldjurspaella till pyttipanna. 1:a uppl. Norstedts; 2011.