Oemotståndliga cheesecakes; Maxine Clark; 2004
Oemotståndliga cheesecakes; Maxine Clark; 2004

Oemotståndliga cheesecakesUpplaga 1

av Maxine Clark

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2004
  • ISBN: 9789132330735
  • Sidor: 64 st
  • Förlag: B Wahlströms
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Nu är den här, boken för alla cheesecakefantaster. Maxine Clarks cheesecakes är lätta att göra och kommer snabbt att bli återkommande favoriter på ditt bord. Prova till exempel ugnsgräddad tiramisù-cheesecake eller den oemotståndliga marmorerade chokladcheesecaken. Vi får också recept på kylda cheesecakes, till exempel cheesecake med hallon och choklad, banan- och karamellcheesecake, chokladtryffelcheesecake med mandelbiskvier, lychee- och kokoscheesecake och jordgubbscheesecake med vita marshmallows. Toppa gärna med en matchande sås som kronan på bakverket. I slutet av boken ges recept på bland annat varm chokladkolasås, mascarponekräm, jordgubbssås och citronkräm. Kan du motstå frestelsen? Maxine Clark är matskribent och har undervisat på kända kockskolor i London, Toscana och på Sicilien. Hennes recept publiceras regelbundet i tidskrifter och tidningar, som BBC Good Food och Food and Travel.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Oemotståndliga cheesecakes (2004)

I september 2004 släpptes boken Oemotståndliga cheesecakes skriven av Maxine Clark. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 64 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är B Wahlströms.

Köp boken Oemotståndliga cheesecakes på Studentapan och spara pengar.

Referera till Oemotståndliga cheesecakes (Upplaga 1)

Harvard

Clark, M. (2004). Oemotståndliga cheesecakes. 1:a uppl. B Wahlströms.

Oxford

Clark, Maxine, Oemotståndliga cheesecakes, 1 uppl. (B Wahlströms, 2004).

APA

Clark, M. (2004). Oemotståndliga cheesecakes (1:a uppl.). B Wahlströms.

Vancouver

Clark M. Oemotståndliga cheesecakes. 1:a uppl. B Wahlströms; 2004.