Skrovmål : kosthållning och matlagning i den svenska flottan från 1500-tal till 1700-tal; Ulrica Söderlind; 2006
Skrovmål : kosthållning och matlagning i den svenska flottan från 1500-tal till 1700-tal; Ulrica Söderlind; 2006

Skrovmål : kosthållning och matlagning i den svenska flottan från 1500-tal till 1700-talUpplaga 1

av Ulrica Söderlind

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2006
  • ISBN: 9789173310024
  • Sidor: 277 st
  • Förlag: Carlsson
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

- Kosthållning och "matlagning i den svenska flottan från 1500-tal til l 1700-tal. Hur forslade Gustav II Adolf över alla sina soldare med pr oviant och utrustning på Östersjön? Vad åt och drack befäl och manskap - Det och mycket annat om äldre tiders kosthållning och matproblem får vi veta i denna faktaspäckade bok!

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Skrovmål : kosthållning och matlagning i den svenska flottan från 1500-tal till 1700-tal (2006)

I september 2006 släpptes boken Skrovmål : kosthållning och matlagning i den svenska flottan från 1500-tal till 1700-tal skriven av Ulrica Söderlind. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 277 sidor djupgående information om historia och arkeologi. Förlaget bakom boken är Carlsson som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Skrovmål : kosthållning och matlagning i den svenska flottan från 1500-tal till 1700-tal på Studentapan och spara pengar.

Referera till Skrovmål : kosthållning och matlagning i den svenska flottan från 1500-tal till 1700-tal (Upplaga 1)

Harvard

Söderlind, U. (2006). Skrovmål : kosthållning och matlagning i den svenska flottan från 1500-tal till 1700-tal. 1:a uppl. Carlsson.

Oxford

Söderlind, Ulrica, Skrovmål : kosthållning och matlagning i den svenska flottan från 1500-tal till 1700-tal, 1 uppl. (Carlsson, 2006).

APA

Söderlind, U. (2006). Skrovmål : kosthållning och matlagning i den svenska flottan från 1500-tal till 1700-tal (1:a uppl.). Carlsson.

Vancouver

Söderlind U. Skrovmål : kosthållning och matlagning i den svenska flottan från 1500-tal till 1700-tal. 1:a uppl. Carlsson; 2006.