Praktisk gastronomi Laga mat i restaurang; Mats Jonson; 2007
5 säljare

Praktisk gastronomi Laga mat i restaurang Upplaga 1

av Mats Jonson
Boken tar upp den praktiska delen av gastronomin och sätter in kockens yrkesroll i ett större sammanhang. En restaurang kan se ut på många olika sätt, det är viktigt att förstå hur och varför dessa fyller olika behov.

Läs mer
Utmärkande drag
- Faktadelen fokuserar på tillagningsmetoderna
- Illustrationer kompletterar faktatexten för att underlätta förståelsen
- Stor receptdel
Fokus ligger på tillagningsmetoderna för det varma och kalla köket. Detta innefattar även redskap och utrustning, planering och förberedelser, råvaror och inköp samt hygien och säkerhet. Här finns dessutom ett hundratal recept som alla är noga utvalda exempel på olika tillagningsmetoder. Man får också ta del av branschens historia och utveckling samt kreativ matlagning.
Boken är avsedd för gymnasieskolan och andra grundläggande kurser i professionell matlagning.

Om författarna
Mats Jonson undervisar och föreläser inom matlagning, drycker och barteknik vid bland annat gymnasieskolans restaurangprogram. Han är gastronomiutbildad i Sverige, Tyskland, Hong Kong och England och är vid sidan av undervisningen också verksam som mat- och dryckesskribent.
Boken tar upp den praktiska delen av gastronomin och sätter in kockens yrkesroll i ett större sammanhang. En restaurang kan se ut på många olika sätt, det är viktigt att förstå hur och varför dessa fyller olika behov.

Läs mer
Utmärkande drag
- Faktadelen fokuserar på tillagningsmetoderna
- Illustrationer kompletterar faktatexten för att underlätta förståelsen
- Stor receptdel
Fokus ligger på tillagningsmetoderna för det varma och kalla köket. Detta innefattar även redskap och utrustning, planering och förberedelser, råvaror och inköp samt hygien och säkerhet. Här finns dessutom ett hundratal recept som alla är noga utvalda exempel på olika tillagningsmetoder. Man får också ta del av branschens historia och utveckling samt kreativ matlagning.
Boken är avsedd för gymnasieskolan och andra grundläggande kurser i professionell matlagning.

Om författarna
Mats Jonson undervisar och föreläser inom matlagning, drycker och barteknik vid bland annat gymnasieskolans restaurangprogram. Han är gastronomiutbildad i Sverige, Tyskland, Hong Kong och England och är vid sidan av undervisningen också verksam som mat- och dryckesskribent.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2007
ISBN: 9789147079827
Förlag: Liber
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 272 st
Boken tar upp den praktiska delen av gastronomin och sätter in kockens yrkesroll i ett större sammanhang. En restaurang kan se ut på många olika sätt, det är viktigt att förstå hur och varför dessa fyller olika behov.

Läs mer
Utmärkande drag
- Faktadelen fokuserar på tillagningsmetoderna
- Illustrationer kompletterar faktatexten för att underlätta förståelsen
- Stor receptdel
Fokus ligger på tillagningsmetoderna för det varma och kalla köket. Detta innefattar även redskap och utrustning, planering och förberedelser, råvaror och inköp samt hygien och säkerhet. Här finns dessutom ett hundratal recept som alla är noga utvalda exempel på olika tillagningsmetoder. Man får också ta del av branschens historia och utveckling samt kreativ matlagning.
Boken är avsedd för gymnasieskolan och andra grundläggande kurser i professionell matlagning.

Om författarna
Mats Jonson undervisar och föreläser inom matlagning, drycker och barteknik vid bland annat gymnasieskolans restaurangprogram. Han är gastronomiutbildad i Sverige, Tyskland, Hong Kong och England och är vid sidan av undervisningen också verksam som mat- och dryckesskribent.
Boken tar upp den praktiska delen av gastronomin och sätter in kockens yrkesroll i ett större sammanhang. En restaurang kan se ut på många olika sätt, det är viktigt att förstå hur och varför dessa fyller olika behov.

Läs mer
Utmärkande drag
- Faktadelen fokuserar på tillagningsmetoderna
- Illustrationer kompletterar faktatexten för att underlätta förståelsen
- Stor receptdel
Fokus ligger på tillagningsmetoderna för det varma och kalla köket. Detta innefattar även redskap och utrustning, planering och förberedelser, råvaror och inköp samt hygien och säkerhet. Här finns dessutom ett hundratal recept som alla är noga utvalda exempel på olika tillagningsmetoder. Man får också ta del av branschens historia och utveckling samt kreativ matlagning.
Boken är avsedd för gymnasieskolan och andra grundläggande kurser i professionell matlagning.

Om författarna
Mats Jonson undervisar och föreläser inom matlagning, drycker och barteknik vid bland annat gymnasieskolans restaurangprogram. Han är gastronomiutbildad i Sverige, Tyskland, Hong Kong och England och är vid sidan av undervisningen också verksam som mat- och dryckesskribent.
Begagnad bok
365 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar
Köpskydd med Studentapan
Varje köp täcks av Studentapans köpskydd som säkerställer att boken kommer fram, att du får rätt bok och att skicket stämmer överens med beskrivning.
365 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar